top of page
Meisje en Paard

Doe Mee & Win Een

Transformerende Paardencoaching
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

Bedankt voor je deelname!

Doe Mee & Win

Een

Transformerende Paardencoaching

"Ben jij minstens 18j en klaar om een diepgaande verandering aan te gaan? Vertel ons waarom jij deel wilt nemen aan een magische paardencoachingsessie en welk persoonlijk probleem je graag wilt oplossen.

Samen met onze prachtige paarden, Vanilla en Goody, streven we naar een diepgaande transformatie om jouw leven positief te veranderen. Doe mee aan onze exclusieve winactie en laat je betoveren door de kracht van paardencoaching!"

Wat bereik je ermee?

1

Een dieper zelfinzicht

Door de interactie met de paarden krijgen je waardevolle inzichten in je gedrag, emoties en communicatiepatronen. Dit helpt jou om jezelf beter te begrijpen en bewust te worden van eventuele blokkades of belemmerende overtuigingen.

2

Verbeterde emotionele balans

Paarden reageren op subtiele signalen en spiegelen onze emoties. Door deze interactie kan jij jouw emoties beter leren beheersen en een betere emotionele balans bereiken, wat je helpt om stress te verminderen en veerkrachtiger te worden in het dagelijks leven.

Dit formulier wordt gebruikt om deelnemers te registreren voor de wedstrijd en om de winnaar te contacteren; alle verzamelde gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring en GDPR-beleid.

bottom of page