Droom niet je leven ... leef je dromen


Hallo iedereen ,


Het is even stil geweest langs de buitenkant ...

Velen van jullie contacteerde me reeds met de vraag of alles in orde was. (vond ik super lief en ik ben jullie hier dankbaar voor)

Natuurlijk ben ik jullie niet vergeten en JA het gaat heel goed met mij/ons.


Door co-dingens was er wel wat beweging in de wereld en dit resulteerde ook in het regelmatig uitstellen/annuleren van de geplande activiteiten.

We hebben geprobeerd om online over te schakelen. Het universum gaf echter een andere richting aan en hiermee een duidelijk signaal. Een slechte internet verbinding wil natuurlijk ook iets vertellen/spiegelen. ;-)


Begin van dit jaar 2021, sprak ik mijn diep verlangen uit : Ik wil graag dieren nog meer integreren in mijn praktijk. Om dit kracht bij te zetten deelde ik dit met mijn gezin, enkele van mijn collega's ( beluister de podcast -> https://open.spotify.com/episode/2c1eiAxepoTJ4nW6xzLNBy?si=8Gi8_bMFQnaT7Ht4DFq0SQ&dl_branch=1&nd=1)

En dan heb ik het losgelaten. Elke dag bezig zijn met iets verlangen, blijft het verlangen erin aantrekken.

Wat ik wel regelmatig deed was het me zo levendig mogelijk voorstellen hoe het zou zijn als het zover is. Hoe ik me dan zou voelen. Ik genoot zo van mijn denkbeeldige koffie bij aanvang van "mijn ideale dag".

Dit gaf me alvast een gelukzalige glimlach en een heerlijk moment. Je kan je misschien voorstellen hoe die glimlach groeide tot een "big smile" op het moment een opleiding, waarvan ik heel duidelijk voelde :" JA, dit is het!", mijn pad kruiste.


In dit eerste moment was ik zo zeker dat dit de juiste keuze was en wou me inschrijven voor de opleiding.

Maar samen met de eerste struikelblok volgden ook de eerste belemmerende overtuigingen en patronen.

Er waren plots een aantal vereisten vooraleer ik kon starten.

- ik moest eerst een vooropleiding (videocursus) afgerond hebben

- ik moest flink in mezelf investeren (je weet wel : ik ben het waard ;-)

- ik moest de angst overwinnen dat ik mijn geloofwaardigheid, naar de buitenwereld, zou verliezen

- ik moet mijn dagelijkse routine aanpassen en ruimte in mijn agenda inplannen

- ik mag nu kiezen voor VERTROUWEN : in mezelf, in de ander en in de toekomst


Ik voelde in elke vezel van mijn lichaam dat dit juist was en kreeg bevestiging van de getallen en uit het dierenrijk.


Bij deze stap ik uit mijn schaduw en zijn jullie allen op de hoogte van het nieuws.