top of page

Heb jij jouw cheque al ?


NIEUW -NIEUW NIEUW


Sinds kort kan je bij EquiGnosis ook terecht voor loopbaanbegeleiding!


Hoe verloopt jouw werkdag? Spring je bruisend vol energie je bed uit 's ochtends om dan al fluitend naar je werk te gaan? Met veel zin om er weer een knallende dag van te maken?

Of klop je drie keer de buzzer van je wekker af om je nog eens om te draaien met je hoofd onder je kussen? Om dan jezelf vooruit te slepen en met het niets-vermommende gezucht aan je dagtaak te beginnen?


Hey seg! DAT KAN TOCH ECHT ANDERS!


Misschien is het niet zo extreem bij jou maar twijfel je toch of zit je met vragen over jouw job? Wil je gewoon meer voldoening? Zit jouw work/life balans niet helemaal goed waardoor je voortdurend tijd te kort hebt en ellenlange to-do lijstjes moet afwerken? Of wil jij je verder ontwikkelen als ondernemer maar weet je niet goed waar te beginnen?


Misschien is LOOPBAANBEGELEIDING dan wel iets voor jou?


Met loopbaanbegeleiding leer je zoveel over jezelf! Je komt er achter wie jij nu juist bent, wat jij nu eigenlijk wel wil. Wat jij nodig hebt om dat te bekomen. Maar je leert vooral HOE je dat kan aanpakken!


Je leert gemakkelijker je grenzen en energie te bewaken. Je vergroot je sociale vaardigheden en leert communiceren over wat voor jou belangrijk is.

Je durft beslissingen nemen en keuzes maken die voor jou belangrijk zijn en je energie geven.


Is het een langdurig proces? --> In 4u à 8u kom je tot een persoonlijk actieplan waardoor jij weet wat je nu stap voor stap kan doen.

Is het moeilijk? Zal ik het wel begrijpen? --> Het is een plan dat samen met jou wordt opgesteld , al jouw vragen krijgen een antwoord.

Is het duur? --> Je betaald slechts 10€/u coaching! Per cheque betaal je dus zelf 40€ en krijg je 4u coaching, de rest past de overheid bij. Je kan zo 2 cheques aankopen elke 6 jaar.


Wil je weten of jij in aanmerking komt voor deze loopbaancheques?


5 Voorwaarden om in aanmerking te komen voor loopbaancheques (bron website VDAB)


Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques moet je op het ogenblik van je aanvraag aan deze vijf voorwaarden voldoen:


1) Je woont in Vlaanderen of Brussel. 


2) Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.


3) Je werkte in de laatste twee jaar minimum een jaar als werknemer of zelfstandige.


4) Je volgde de voorbije zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding.


5) Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend loopbaancentrum ( Heartatwork ) en om die loopbaanbegeleiding in het Nederlands te volgen. Een loopbaancentrum mag geen loopbaanbegeleiding met loopbaancheques aanbieden in een andere taal. 

Heb je nog vragen of zit je vol enthousiasme klaar met je cheque al in je handen (let op ze zijn slechts beperkt geldig!) BOEK dan nog DIT jaar jouw eerste afspraak +32(0)474/85.25.39

Zit je toch nog met twijfels vraag dan je GRATIS intake-gesprek aan! +32(0)474/85.25.39


Tot snel! Tania20 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page