top of page

Next Level Praat Café

Bijgewerkt op: 20 jan. 2020Hey jij daar ,


Ben je toe aan wat kwalitatieve en zinvolle invulling van je "me-time"?


*Heb je nood om te ventileren zonder dat er een oordeel over je wordt geveld?


*Wil je praten met gelijkgestemden en ben je bereid om naar hun verhalen te luisteren met een open mind?


*Wil je graag wat tips en tricks leren over hoe je kan omgaan met bepaalde situaties en wat je er misschien uit kan leren?


Zoals sommigen onder jullie misschien al ontdekte ... elke 4de DINSDAGAVOND van de maand van 19:30 tot 22u gaat dit door bij ons in Lille.


Wat mag je verwachten tijdens zo'n avond?

+ een gezellig en ongedwongen samen zijn

+ je krijgt de kans om jouw verhaal te delen, dit is echter niet verplicht! Gewoon luisteren mag ook

+ met een open mind kan je een hoop bijleren : zo kunnen er onderling ervaringen gedeeld worden waardoor je met hernieuwde energie & ideeën aan de slag kan gaan

+ wij : Sandra en Ik, nemen jullie mee in onze ervaringen en hoe wij omgaan met bepaalde situaties, hoe wij het VERTALEN en gaan OMZETTEN naar BRUIKBARE INFORMATIE die jij ook kan toepassen in jouw leven


Wat verwachten wij van jullie?

+ Dat je op tijd komt : er is niks zo vervelend als wanneer jij jouw verhaal deelt en er toch nog iemand op dat moment net binnen komt.

+ PARKING : parkeer je wagen op de park & ride in Lille : dat is aan de overkant van de Wechelsebaan (er passeren grote tractors in de straat en die kunnen anders niet voorbij) Fietsen kunnen wel op onze parking staan .


Het is geen opleiding met een duidelijk begin en einde, maar bijleren zal je zeker doen! Er zullen verschillende onderwerpen, verhalen aan bod komen met "een vernieuwde kijk" als rode draad.

Maar eigenlijk is vooral jouw situatie , jouw verhaal of jouw vraag waar jij zo mee worstelt , waar je maar niet uit geraakt of waar je zelf geen antwoord op vind, het allerbelangrijkste!


De deelname aan deze avond(en) is 15€


Dus heb ook jij zin om deel te nemen aan deze zinvolle tijdbesteding? Schrijf je dan NU in! Gewoon door een mailtje te sturen naar equignosis@gmail.com


Wij kijken er alvast naar uit!

liefs,

Sandra & Tania

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page