top of page

Oefening om je toekomst te creëren!

Bijgewerkt op: 27 nov. 2020

Geloof wat je wil geloven maar voor mij werkt het écht! (De mensen die me persoonlijk kennen zien dit aan me.)

Het is zoals Koen Wouters van Clouseau het zo mooi zingt : ik sta in het midden en ik kan er niet omheen! ...


Daar sta je dan op een "tweesprong" in je leven.

Ken je dat gevoel? (dat was dan weer van Yasmine)

Alsof je er plots helemaal alleen voor staat door een relatiebreuk die je al dan niet zag aankomen.

Ken je dat gevoel?

Je voelt je verlept als een uitgeperste citroen en nog moet je verder, meer en beter tot je het bijna begeeft.

Ken je dat gevoel?

Je voelt in elke diepe en ondiepe vezel van je lichaam dat dit zo niet verder kan!

Ken je dat gevoel?

Afgewezen, in de steek gelaten, uitgeput en uitgeblust ... en je zou op die leeftijd in je "beste jaren" zitten!!?? Geen greintje energie meer in je systeem.


Hoe hou je dit vol? Altijd maar presteren, altijd maar toegeven. Steeds bezig met zorgen voor anderen. Compleet leeg gegeven!


En jij dan? Wanneer is het jouw beurt? Wanneer ga jij nu eens op de eerste plaats komen? (Dat moet je natuurlijk eerst zelf doen.)


Zal ik het even voor jou beslissen? Ja, het is NU aan JOU ! De tijd is aangebroken om jouw eigen leven weer in handen te nemen! Ben je er klaar voor?


Goed, we starten onmiddellijk met een oefening om jouw toekomst zelf te creëren (neem pen en papier of PC)

Noteer : IK WIL (ik laat me duidelijk inspireren door de muziekwereld vandaag, deze is van Sandra Mermans)

Alle gekheid op een stokje....


Dus je begint met opsommen wat jij wil in je leven. Maak ook een beschrijving van wie je bent. Wat jouw talenten zijn. Welke factoren je energie geven en welke waar je zo ontzettend moe van wordt.

Leg daarna al deze factoren bij elkaar en begin te puzzelen aan jouw toekomstbeeld. Hou hierbij jouw droom-scenario voor ogen.

Moeilijker dan dit is het eigenlijk niet. Je kan dit ook met prenten en losse uitgeknipte woorden, dan wordt het een "mood board" genoemd.


Het enige dat je dan natuurlijk nog moet, is het daadwerkelijk gaan doen! Actie ondernemen en verandering aanbrengen in je leven.


WAT WIL JIJ? WIE BEN JIJ? Is het duidelijk voor je?

Of betrap jij jezelf erop dat je er liever van wegvlucht omdat er een enorme weerstand voelbaar is?

Vind je het allemaal nogal chaotisch op je blad en krijg je de stukjes niet in elkaar gepuzzeld? Weet jij eigenlijk wat je wil in je leven?

Al dat gedoe? Terwijl het enige wat jij wil, rust in je kop is? Een gestructureerd huishouden? Genieten van je leven en je job? Gewoon doen wat je graag doet en er nog geld mee verdienen ook?

Hoe zou jouw leven er dan uitzien? Hoe zou jij je voelen met een harmonieus gezin? Samen op wereldreis? Geen financiële problemen waar je nachten van wakker ligt?

Hoe groot durf jij te dromen?

Dat is dus allemaal mogelijk!


Hoe? Dat is heel gevarieerd want wij zijn allemaal verschillend!


Als jij rust wil in je kop dan zou Yoga kunnen helpen maar even goed een uurtje joggen of een goed boek. Om te weten wat jij nodig hebt voor jouw rust, dien je eerst te weten WIE JIJ BENT en WAT JIJ WIL.

Ook als je beter balans tussen werk en privé (of time-management) wil zal een duidelijk schema voor jou misschien goed werken, terwijl de ander gewoon zijn of haar vork met wat minder hooi moet laden.


Het begint of valt dus met WETEN WIE JE BENT en WAT JE WIL.

Als je met deze oefening niet verder geraakt dan het woordje "ik wil" of "ik ben" dan zoek je best wat meer ondersteuning.

Met een SPIEGELSESSIE met PAARDEN kom je in een tweetal uurtjes te weten WIE JE BENT en WAT JIJ WIL ( of toch al zeker wat je niet meer wil ;-) )

Je bent dus 2u verwijderd van het antwoord op de vraag die jou weerhoudt om jouw ideale toekomstbeeld te schetsen. En zonder toekomstbeeld, geen stappenplan! En zonder plan geen resultaat!!


Omdat het in december cadeautjes tijd is, geef ik jou 10% KORTING voor een afspraak die je reserveert in de laatste maand van 2019. Reserveer via equignosis@gmail.com of +32(0)474/85.25.39


Dus ben je nog op zoek naar een geschenk voor de feestdagen? Hoe waardevol is het dan om iemand te helpen bij persoonlijke ontwikkeling waardoor zijn/haar leven helemaal zal veranderen. Gedaan met struggelen en ploeteren!

Ben jij een grote gever? Dan krijg je EXTRA KORTING!! => 15% op een geschenkbon voor een SPIEGELSESSIE met PAARDEN!


Heb je nog een excuus? Dan hoor ik het graag!


tot snel

Tania

15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page