top of page

Waar wil jij naartoe?Hou je ogen op jouw weg!


Waar wil jij naartoe met jouw leven?

Heb jij daar ooit al bij stil gestaan?


De huidige omstandigheden dwingen ons er nu wel toe. En misschien is het voor velen ook wel het geschikte moment om je leven een andere wending te geven.


Weet jij wie je bent en wat jij wil met je leven?


Het lijkt zo banaal. Maar het is eigenlijk heel belangrijk om dit te weten vooraleer je écht kan beginnen "leven".


Als jij niet weet wie je bent ... welke job past er dan bij jou? Welke partner moet jij dan kiezen? Waar hoor jij dan thuis? Hoe ga jij dan je leven inrichten?

Als jij niet weet wat jij wil ... met wat vul jij jouw dag dan? Wie zijn/haar wensen vervul jij dan? Waarom of voor wie leef jij dan?


Is het dan "fout" om niet te weten wie je bent of wat jij wil? Neen, natuurlijk niet!

Als jij perfect gelukkig bent op die manier, super toch! En doe zo verder.


Maar als jij niet tevreden bent met hoe jouw leven er op dit moment uitziet ... dan zal je er iets aan moeten veranderen. Als je dan niet weet wie je bent en wat jij wil, wat ga je dan veranderen?


Dus wil jij graag :

+ een job die (beter) bij je past

+ een goede relatie

+ een leven waarvan jij altijd al droomde

Begin dan bij het begin : weet wie je bent en wat jij wil!


Vind je het moeilijk om dit allemaal in je eentje te doen? Neem dan NU contact met me op via equignosis@gmail.com of via 0474852539


Stel je even voor: 's ochtends word je wakker naast de partner van je dromen, je springt uit je bed om te kunnen starten met die vervullende job waarmee je een bijzondere impact hebt op je medemens. 's Avonds kan je heerlijk relaxen op die prachtige plek die jij "jouw thuis" mag noemen... Geloof me (of niet) maar het kan echt!


Vraag NU jouw GRATIS kennismakingsgesprek aan via video chat! Geheel vrijblijvend maar zo kunnen we al eens bekijken of er een "match" is ;-)


Tot snel!

Liefs

Tania

17 weergaven0 opmerkingen
bottom of page