top of page

Workshop : ENERGIZER op zaterdag 15 februari 2020 (14u-16u)


EquiGnosis en M-Power slaan de handen in elkaar en ontwikkelden een wervelende workshop om je energie-niveau op te krikken!Tijdens de donkere wintermaanden hebben we allemaal in meer of mindere maten last van de winter-blues! We zijn moe en hebben nergens goesting voor...Het is lastig om je bed uit te komen of je goede voornemens vol te houden!
Wat je mag verwachten van deze workshop op 15 februari 2020 om 14u tot 16u?


Een mix van body percussie, oefeningen en bewustwording.


Hoe zou jij je voelen als je nu al zou kunnen proeven van de "vroege lente-kriebels" en jouw energieniveau kan opkrikken?

Terug "zin" om aan je dag te beginnen! Je Body & Mind in een hernieuwde positieve vibe brengen! Alsof de lente reeds in aantocht is!!


We willen graag de groep zo groot mogelijk maken en daarom voorzien we een KORTING voor jou voor élke persoon die je mee brengt!


De prijs is 25€ maar voor elke persoon die jij meebrengt krijg je 5€ korting (dus als jij zorgt voor 5p dan kan jij 100% gratis deelnemen! ;-) )

We gaan die dag ook beeldmateriaal verzamelen. Als jij niet of niet herkenbaar in beeld wil komen, gelieve dit bij aanvang van de workshop even door te geven. Dan houden we hier rekening mee.


DOE JIJ OOK MEE?

Inschrijven kan via equignosis@gmail.com


Wij hopen dat jullie met superveel gaan zijn!!


Liefs

Tania & Sandra

7 weergaven0 opmerkingen
bottom of page