top of page
CA3270A4-D6E1-426E-84EB-AFCD96D1C866.jpe

Mijn visie?

Give yourself permission to be happy every day !

Bij onze praktijk voor persoonlijke ontwikkeling staat de ontwikkeling van de mens centraal. Wij geloven dat ieder mens het vermogen heeft om zichzelf te ontwikkelen en te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Door middel van een holistische benadering, waarbij we zowel het lichaam als de geest betrekken, bieden we op maat gemaakte programma's aan die mensen helpen bij het identificeren van hun ware potentieel.

Onze coaching en begeleiding worden gedeeltelijk gegeven met behulp van onze paarden, die dienen als spiegels van ons innerlijke zelf en helpen om inzicht te krijgen in onze emoties en gedragingen.

 

Door middel van onze unieke benadering en het creëren van een veilige omgeving, kunnen onze cliënten werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Hierdoor kunnen zij zich volledig concentreren op het bereiken van hun doelen en dromen.

 

Vanuit onze toewijding aan hun succes en welzijn streven wij er voortdurend naar om de best mogelijke zorg te bieden.

Mijn Missie?

Als coach en begeleider van persoonlijke ontwikkeling is het mijn missie om jou te helpen bij het identificeren en bereiken van jouw doelen. Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om te groeien en te veranderen, en ik sta klaar om je te ondersteunen op jouw reis. Of het nu gaat om het overwinnen van angst en twijfel, het vinden van richting in je carrière, of het ontdekken van jouw diepste passies en dromen, ik ben er om je te helpen je eigen potentieel te ontdekken en te realiseren. Door middel van mijn coaching en begeleiding, samen met de wijsheid van mijn paarden, streven we samen naar een gelukkiger en vervullend leven..

Wie ben IK ?

Ik ben Tania Moräntz, geboren te Antwerpen op 05 januari 1977.

Waar ik "mijne mosterd" heb gehaald (tot hiertoe)?

In ’98 ben ik afgestudeerd als kinesitherapeut aan het H.I.K.E. in Merksem.

Behaalde de specialisatie MLDV aan het IRSK instituut tijdens mijn laatste jaar en gebruikte sindsdien deze techniek als alternatieve behandeling bij migraine en relaxatie therapie.

 

In 2001-2002 volgde ik de opleiding hydrotherapie voor honden en ging hiervoor meermaals naar Engeland.

Lees het artikel in Het Nieuwsblad hier.

In 2002 volgde ik de cursus "Het onderbewuste en de emoties van de hond, Bachbloesemtherapie" bij dierengedragsconsulent Geert De Bolster.

 

In 2003 slaagde ik voor de opleiding tot Animal assisted therapist, georganiseerd door Het Stadsbeest en geraakt door vzw Chakka.

In 2003 en 2007 werd mama van een dochter Lisa en zoon Vincent. 

In 2012-2013 volbracht ik een tweejarige opleiding als transformatie-coach omdat ik vanuit een holistische visie merkte dat enkel het fysieke lichaam behandelen, onvoldoende is.

In 2019 behaalde ik de officiële titel van loopbaancoach en ben ik verbonden aan het erkende loopbaancentrum Heart@Work

Jouw werk is het verlengde van wie je bent. Vanuit jouw talenten, ervaringen, opleidingen en interesses, heb jij iets unieks te bieden. 

Jouw loopbaanbegeleiding kan gesubsidieerd worden door de Vlaamse Overheid via het gebruik van loopbaancheques van de VDAB.

In dec 2021startte ik de opleiding als Trust Technique Practitioner bij James French en Shelley Slingo. Het is een tweejarige opleiding voor zowel Domestic als Large Animals.

Van januari tot mei 2022 nam ik deel aan de Roadmap to succes and happiness van Michael Pilarczyk.

Momenteel (2023) doorlopen we het programma Anderzom van het Bedrijf Exkuus, Kjell Fruytier, Nomi de Cock en Ilias Baetsen zijn piepjonge maar fantastische motivators en een "krak in hun vak" d.i. Online Marketing. 

Een opleiding op vlak van het financiële, staat dit jaar (2023) nog op de agenda. Gegeven door Imed Baatout. Ook daar kijken we enorm naar uit.

We zijn nooit uitgeleerd én we kunnen /moeten niet overal zelf een expert in zijn. 

Daarom werk ik samen met Artsen, Psychologen ,  Diëtisten, Rouwcoach.

Als jij iemand kent die je kan aanbevelen, laat het me zeker weten!

Voila, dit ben ik ... en wie ben jij?

 

bottom of page