Ik ben Tania Moräntz, geboren te Antwerpen op 05 januari 1977. Afgestudeerd in ’98 als kinesitherapeut aan het H.I.K.E. in Merksem. Behaalde de specialisatie MLDV aan het IRSK instituut en gebruikte deze techniek als alternatieve behandeling bij migraine en relaxatie therapie.

In 2012-2013 volbracht ik een tweejarige opleiding als transformatie-coach omdat ik vanuit een holistische visie merkte dat enkel het lichaam behandelen onvoldoende is.

In 2019 behaalde ik de officiële titel van loopbaancoach en ben ik verbonden aan het erkende loopbaancentrum Heart@Work

Jouw werk is het verlengde van wie je bent. Vanuit jouw talenten, ervaringen, opleidingen en interesses, heb jij iets unieks te bieden. 

Jouw loopbaanbegeleiding wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid via het gebruik van loopbaancheques van de VDAB.

 

De psyche en het mentale krijgen hier ook de nodige aandacht. Daarom kan je hier terecht voor zowel kinesitherapie als coaching en loopbaanbegeleiding.

Volgens mij is de wereld rondom ons een weerspiegeling van wie wij binnenin zijn. Dat beeld van de wereld verandert mee met onze eigen groei in bewustzijn. 

Het is mijn passie om jou helderheid en inzichten te brengen in het beeld dat jij hebt van de wereld, waardoor je een andere kijk op jouw leven of jouw "problemen"(fysiek, mentale, loopbaanvragen) krijgt. Hierdoor kan je er anders mee omgaan en dit brengt dan weer rust en andere nieuwe resultaten. 

EQUIGNOSIS

WECHELSEBAAN 198

2275 LILLE (ANTWERPEN)

TEL. 014/ 89.52.97  GSM.+32474/85.25.39

EMAIL. tania.morantz@gmail.com

BE 0810 498 643

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 by  Equi Gnosis